Piese

Piesele de schimb originale – o alegere inteleapta!

Utilizati pentru tractorul dumneavoastra numai piese de schimb originale SAME DEUTZ-FAHR deoarece numai acestea garanteaza fiabilitatea tractorului.
SAME DEUTZ-FAHR a investit din totdeauna in departamentul de service, lucrand in permanenta la imbunatatirea acestuia pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor.
In sectorul pieselor de schimb sunt aplicate aceleasi reguli de calitate pentru imbunatatirea tractoarelor: investitii in personal, tehnologie si logistica pentru a se ajunge la un service eficient si rapid.
Asistenta originala – o alegere inteligenta!
Multi sunt cei care pot efectua diverse tipuri de reparatii. Dar numai tehnicienii specializati SAME DEUTZ-FAHR cunoasc cu adevarat tractorul dumneavoastra pana in cele mai mici detalii.
Echipele de tehnicieni au in dotare dispozitive de diagnoza specializate, necesare efectuarii eventualelor interventii sau inspectii. Agritech dispune de echipe de service ce se pot deplasa in cel mai scurt timp la dumneavoastra.
Prin urmare, apelati la profesionistii SAME DEUTZ-FAHR iar ei va vor raspunde la orice exigenta in mod profesional si sigur.
Departament Service
Mobil:0725.893.873
tel/fax:0243.266.348

agritech_service@ymail.com

 

Pentru orice problema tehnica ne puteti contacta la datele de contact de mai sus. Un tehnician de-al nostru va prelua solicitarea dumneavoastra si o va procesa in cel mai scurt timp posibil.